Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i København

Bedemanden ved Uglen


En smuk afsked er et godt minde.

Vi står altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt på 3582 1830.
 

Bedemanden ved Uglen - Frederiksborgvej 114, 2400 København NV

I denne video fortæller vi, hvordan vi arbejder hos Bedemanden ved Uglen, hvor vi har været bedemænd gennem fire generationer – siden 1924. Hvordan foregår et typisk forløb hos os? Hvilke opgaver kan vi kan hjælpe dig med? Og hvorfor har vi valgt at blive ISO 9001-certificeret?
Det at miste et menneske, der står en meget nær og som man måske har levet sammen med i mange år, er ofte en meget svær situation. Der kommer mange spørgsmål af både praktisk og menneskelig karakter og det hele kan virke meget uoverskueligt.

Vi er kendt for at kunne opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.
Kontakt os
"Tak for de fine billeder fra Lillis bisættelse.

Også et stort TAK for al din hjælp, Jeg følte mig tryg og nærmest båret hele vejen igennem, meget professionelt og fuld af hjertevarme, tak!
"
Søs Moe
Siden 1924 har vores familie arbejdet som bedemænd i København og været behjælpelig med at bistå ved begravelser og bisættelser både herhjemme, men også i udlandet.

I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret. Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, der lever op til de kvalitetskrav som ISO 9001 stiller.

Vi står altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt på 3582 1830.

Bispebjerg Begravelsesforretning
Lotte & Lars Søgaard
Ved uglen Anchor
Kontakt Bedemanden Ved Uglen
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3582 1830 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er garanteret en veluddannet bedemand


Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og på www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 

Kundetilfredshed: 4,9 ud af 5


I forbindelse med vores ISO certificering måles løbende vores kundetilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Bedemanden Ved Uglen
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3582 1830 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk