Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i København NV ved Bispebjerg

Vi er din bedemand i København NV, tæt på Bispebjerg Hospital


Leder du efter en bedemand i København NV, tæt på Bispebjerg Hospital og Kirkegård? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i at give den afdøde en smuk afsked, som de pårørende vil kunne mindes ved og huske. Ønsker du at høre mere, hvis du har spørgsmål eller andet, så kontakt os på dette telefonnummer: 3582 1830

Din begravelsesforretning på Frederiksborgvej 114, 2400 København NV

I denne video fortæller vi, hvordan vi arbejder hos Bedemanden ved Uglen, hvor vi har været bedemænd gennem fire generationer – siden 1924. Hvordan foregår et typisk forløb hos os? Hvilke opgaver kan vi kan hjælpe dig med? Og hvorfor har vi valgt at blive ISO 9001-certificeret?
Vi er en begravelsesforretning, som gør det muligt for dig at fokusere på den afdødes ønsker. Med vores lokation tæt på Bispebjerg Hospital, giver vi dig muligheden for at lade os arrangere den sidste afsked med den afdøde, så du og de nærmeste kan fokusere på at sørge og mindes den afdøde. 
Kontakt os
"Tak for de fine billeder fra Lillis bisættelse.

Også et stort TAK for al din hjælp, Jeg følte mig tryg og nærmest båret hele vejen igennem, meget professionelt og fuld af hjertevarme, tak!
"
Søs Moe

Din bedemand siden 1924

En Smuk Afsked har eksisteret som dine bedemænd i 100 år. Vi har eksisteret siden 1924, hvor vi har hjulpet danskerne med at få sagt et ordentligt farvel til deres pårørende. Dette har givet os en stor viden inden for branchen, samt en lang liste af kompetencer. Ring til os, hvis du har brug for at efterlade receptionen i trygge hænder.
Ved uglen Anchor
Kontakt Bedemanden Ved Uglen
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3582 1830 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

ISO 9001-certificeret bedemand i København NV 

For at kunne sikre dig en række minimumskrav, har vi som begravelsesforretning i København NV sørget for at blive ISO 9001-certificeret. Vi sætter en dyd i at møde vores kunders behov, hvorfor vi er stolte af at være medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, som har opstillet en række samlede krav til danske bedemænd.
Inde på hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk vil du have mulighed for at læse om ISO-certificering og hvad den betyder for branchen i Danmark. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Begravelse eller Bisættelse i København NV | Kundetilfredshed på 4,9 ud af 5!

Vi modtog vores ISO 9001-certificering i 2015. Siden da har vi løbende tjekket vores kunders tilfredshed ud fra kravene deraf. Dette har blandt andet gjort, at vi har modtaget en flot kundetilfredshed på 4,9 ud af 5. 

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Bedemanden Ved Uglen
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3582 1830 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk