Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand på Vesterbro

Din bedemand på Vesterbro - Enghave Begravelsesforretning

En smuk afsked med den afdøde betyder meget, når det kommer til det sidste farvel. Tiden lige efter et nært dødsfald kan være svær, og derfor har vi stor fokus på at hjælpe dig med at planlægge den bedst mulige afsked. En begravelse eller bisættelse kan være en svær ting at sætte sig ind i, specielt når man i forvejen er i sorg. Vi står klar til at vejlede, rådgive og hjælpe dig på de bedste mulige måder.

Vi er din lokale begravelsesforretning her på Vesterbro, og vi hjælper gerne med alt fra de praktiske sager til de små ønsker, så du kan fokusere på det vigtigste. Vil du gøre brug af vores services, så har du mulighed for at kontakte os døgnet rundt på 3323 0785.

En Smuk Afsked, din bedemand på Vesterbro - Enghavevej 20

Vi har lavet denne video, hvor du kan høre mere om, hvordan vi arbejder i Enghave Begravelsesforretning.
Vi har været bedemænd gennem fire generationer og hjulpet pårørende siden 1924. I videoen fortæller vi blandt andet, hvordan et typisk forløb hos os foregår, hvilke opgaver vi kan tage os af for dig, og hvorfor det er vigtigt for os at være ISO 9001-certificeret.

Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel til den afdøde. Derfor er der oftest mange detaljer involveret i både planlæggelse og udførelse af en begravelse eller bisættelse. Med os som din bedemand hjælper vi dig med både planlæggelse og udførelse. 

 
Du har mulighed for at komme forbi eller finde os på vores adresse på Vesterbro: Enghavevej 20, 1674 København V. 
 

Med 100-års erfaring er vi din bedemand på Vesterbro

Vi har nu over 100-års erfaring indenfor begravelsesbranchen. Vi startede vores begravelsesforretning 1924 og har siden da arrangeret mange begravelser på Vesterbro og omegn. Gennem 100 år har vi som familie arbejdet som bedemænd for pårørende på Vesterbro og omegn. Vi har derfor en lang erfaring med at planlægge bisættelser og begravelser både i Danmark og udlandet. Vi er parat til at opfylde både dine og den afdødes ønsker, uanset hvilken tro den afdøde eller du selv har. Det gælder også uanset om I er medlem af Folkekirken eller ej. 

Kontakt os
"Tak for en god, personlig og professionel service.

Det var en utrolig smuk dag og meget behageligt og hyggeligt at tale med og koordinere alle detaljerne med Lotte."
Nina

4,9 ud af 5 i vurdering af kundetilfredshed


Vores kunders tilfredshed, og anmeldelser betyder virkelig meget for os. Du vil have mulighed for at finde diverse anmeldelser fra vores kunder på vores forskellige sider. I forbindelsen med vores ISO-certificering måler vi vores kunders tilfredshed med vores arbejde, så vi kan vedligeholde vores høje standarder og måle os selv for at se, om vi lever op til dem. 
 
Enghave Anchor
Kontakt Enghave Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3323 0785 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

En veluddannet bedemand på Vesterbro 

Vores afdeling på Vesterbro er også medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og er dermed ISO 9001-certificeret. På denne hjemmeside: www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad en ISO 9001-certificering er, hvordan den påvirker begravelsesforretninger og hvilke krav, der stilles til disse.
 
I 2015 fik vi vores ISO 9001-certificering, hvilket er bevis på vores status på det danske marked. Det er også bevis for, at vi vedligeholder krav til uddannelse m.m. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Enghave Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3323 0785 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk