Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand Frederiksberg m.fl.

Din bedemand på Frederiksberg


En smuk afsked er et godt minde og dermed din lokale bedemand på Frederiksberg.
Vi står altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt på 3887 0000.

Find din bedemand på Frederiksberg - Peter Bangs Vej 77

Det at miste et menneske der står en nær, er ofte en meget svær situation. Der kommer mange spørgsmål af både praktisk og af menneskelig karakter, og det kan virke meget uoverskueligt. Derfor er det ofte rart at kunne kontakte en fagperson - en bedemand, der har fuldstændig styr på, hvordan situationen skal gribes an og hvad der er vigtigt at få styr på.

Vi er kendt for at kunne opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.

Bedemanden på Frederiksberg er altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt på telefon 3887 0000
Kontakt os
"jeg har fået en fantastisk behandling af professionelle mennesker, der har håndteret hele processen med stor medmenneskelighed. Når man lægger så vigtig en begivenhed som en bisættelse i andres hænder, har det været vigtigt for os at vide, at bedemændene er certificerede, og derfor vandt til at behandle sorg professionelt og værdigt. Vi har været meget tilfredse og kan mindes en smuk afsked."
Lotus Andersen

Begravelsesforretning Frederiksberg - Vi har 100-års erfaring

Siden 1924 har vores familie arbejdet som din bedemand på Frederiksberg. Vi har været behjælpelige med at ordne begravelser og bisættelser både herhjemme og i udlandet. Vi har gennem vores lange levetid været behjælpelige for familier fra både København og Frederiksberg. 

Vi har et godt kendskab til kirkerne og kapellerne på Frederiksberg og i København, og vi kan derfor råde og vejlede omkring alle relevante forhold, uanset hvorfra bisættelsen eller begravelsen skal foregå.
Frederiksberg Anchor
Kontakt Bedemanden på Frederiksberg
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3887 0000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Bedemand på Frederiksberg - Du er garanteret en veluddannet bedemand

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og er eksaminerede bedemænd. På www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.  

Vi blev i 2015 ISO 9001-certificeret. Dette gør, at du altid er garanteret en veluddannet bedemand og at vi lever op til de kvalitetskrav, der stilles fra ISO 9001.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger en ISO 9001-certificeret bedemand som sikkerhed for kvalificeret assistance og netop derfor er vi stolte af at kunne kalde os selv for din bedemand på Frederiksberg.

 

Din Bedemand på Frederiksberg har en kundetilfredshed på 4,9 ud af 5!

I forbindelse med vores ISO-certificering, måler vi løbende vores kunders tilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, som vi er stolte og taknemmelige for!

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Bedemanden på Frederiksberg
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3887 0000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk