Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemanden i Ballerup & Skovlunde

Din bedemand i Ballerup & Skovlunde

Vi går op i at videregive en smuk afsked til den person, man for nyligt har mistet. Det er ofte en besværlig og svær situation at befinde sig i, hvilket kan give anledning til mange spørgsmål m.m. Den sidste afsked er en vigtig affære, og det er derfor vigtigt at huske at få sig taget af det hele. 

 
Her står vi klar som din bedemand i Ballerup og omegn til at tage os af alle de praktiske sager, så du kun skal fokusere på det, der er vigtigt for dig og dine nærmeste: at kunne sige farvel. Kontakt os døgnet rundt på 4466 5000

Find din bedemand i Ballerup - Centrumgaden 21, 2750 Ballerup

Bedemand i Ballerup - Du er garanteret en veluddannet bedemand

Ballerup og Skovlunde Begravelsesforretning er medlem af Danske Bedemænd og på hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd, og hvad dette indebærer.

Vi modtog vores ISO-certificering i 2015. Dette er vores bevis for, at vi både er veluddannede og professionelle, og at vi dermed også med garanti overholder de kvalitetskrav, som ISO 9001 stiller til de danske bedemænd. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 
Et dødsfald i en af dine tætteste omgangskredse, lige meget om det er din vennekreds eller din familie, kan betyde en stor belastning, når det kommer til det følelsesmæssige niveau. Selve situation kan være uoverskueligt og svært at magte. Vi er din bedemand i Ballerup, på adressen Centrumgaden 21, 2750 Ballerup.
Kontakt os
"Jeg kan på det varmeste anbefale Begravelsesforretningen v/Lotte Søgaard. Fra mit første opkald til Lotte, hvor min mor kort forinden var død, til gennemførsel af en smuk begravelse, blev vi mødt af en varme, imødekommenhed og stor professionalisme, hvilket gjorde at vi følte os oplyste og trygge hele vejen. I var med til at gøre en svær tid nemmere og hjalp os til at klare alt det praktiske på så fin en måde.
Af hjertet tak for jer
❤️"
Lana Westhi Larsen

Med 100-års erfaring er vi din bedemand nær Skovlunde

Vi har siden 1924 arrangeret mange begravelser og bisættelser i bl.a. Ballerup, Måløv, Smørum og Skovlunde. Vi har erfaring og ekspertise med at arrangere begravelser og bisættelser herhjemme og i udlandet. Så lige meget, hvad dine ønsker eller behov skulle være, så står vi klar til at hjælpe dig, uanset hvilken tro du eller den afdøde måtte have. Dette inkluderer også medlemskab af Folkekirken. 
 
Ballerup Anchor
Kontakt Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4466 5000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Din Bedemand nær Skovlunde har en kundetilfredshed på 4,9 ud af 5!

Blandt andet i forbindelse med vores ISO-certificering, måler vi løbende vores kunders tilfredshed. Den ligger lige nu på hele 4,9 ud af 5, hvilket vi er utrolig stolte af.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4466 5000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk