Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Ballerup, Måløv, Smørum og Skovlunde

Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning

Mister man et menneske, der står en nær og som man holdt meget af, er det ofte en svær situation at håndtere. Der dukker mange forskellige spørgsmål op af både følelsesmæssig og praktisk karakter, og der er meget, man skal tage sig af.

Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning - Centrumgaden 21, 2750 Ballerup

Vil du vide mere om, hvordan et typisk forløb foregår her hos os i Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning, kan du se denne video.
Her fortæller vi lidt om, hvordan vi arbejder, hvorfor det er vigtigt for os at være ISO 9001-certificeret, og hvorfor vi i nu fire generationer har hjulpet pårørende.
Kommer man ud for et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds, kan det være en stor følelsesmæssig belastning og man kan have svært ved at overskue situationen. Det er derfor vigtigt at kunne videregive praktiske opgaver til professionelle folk. Det kan eksempelvis være en bedemand, der er vant til at håndtere den slags situationer med både respekt og omhu.

Vi kan kontaktes døgnet rundt på 4466 5000 og står altid til rådighed.
Kontakt os
"Jeg kan på det varmeste anbefale Begravelsesforretningen v/Lotte Søgaard. Fra mit første opkald til Lotte, hvor min mor kort forinden var død, til gennemførsel af en smuk begravelse, blev vi mødt af en varme, imødekommenhed og stor professionalisme, hvilket gjorde at vi følte os oplyste og trygge hele vejen. I var med til at gøre en svær tid nemmere og hjalp os til at klare alt det praktiske på så fin en måde.
Af hjertet tak for jer
❤️"
Lana Westhi Larsen
Vi har siden 1924 arrangeret mange begravelser og bisættelser i bl.a. Ballerup, Måløv, Smørum og Skovlunde. Vi har erfaring og ekspertise til både at arrangere begravelser og bisættelser herhjemme og i udlandet.

Vi kan opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset afdødes eller pårørendes tro eller medlemskab af Folkekirken.

Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning
Lotte & Lars Søgaard
Ballerup Anchor
Kontakt Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4466 5000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er garanteret en veluddannet bedemand


Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning er medlem af Danske Bedemænd og på www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.

I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret.
Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, der lever op til de kvalitetskrav som ISO 9001 stiller.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 

Kundetilfredshed: 4,9 ud af 5


I forbindelse med vores ISO certificering måles løbende vores kundetilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Ballerup/Skovlunde Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4466 5000 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk