Vi træffes hele døgnet
Se adresse
« Tilbage

VÆLG AFDELING


Vælg hvilken afdeling du ønsker at se priseksempler fra
Bispebjerg
Enghave
Herlev
Værløse
Ballerup/Skovlunde
Furesø
Valby
Ved Uglen
Frederiksberg

Priseksempler - Hvad koster en begravelse eller en bisættelse?

« Tilbage

Hvad koster en begravelse eller en bisættelse?

Fordi samtalen om begravelsens eller bisættelsens form er vigtig, har du garanti for, at du vil møde en uddannet bedemand med en høj grad af professionalisme og faglig kunnen og som lægger vægt på omsorg, tryghed, nærvær og empati.
Derfor tilbyder vi dig en personlig samtale, som kan foregå f.eks. i hjemmet, plejehjemmet, hospitalet eller hospice eller hvis du ønsker det via telefon eller mail. 
Samtalen kan foregå om aftenen, i weekenden eller på en helligdag uden ekstra tillæg.
Vores fornemste opgave er, så vidt det er muligt, at sørge for familiens og afdødes ønsker opfyldes uanset trosretning.
Vi vil tage os af alt vedrørende kontakt og koordinering mellem hospital, plejehjem, hospice, kapel, kirke, præst, begravelsesmyndigheder, kirkegård og stenhugger, samt Institut for cellulær og molekylær medicin, hvis afdøde har testamenteret sit legeme til videnskaben.
Vi tilbyder at søge om begravelseshjælp fra Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark, fagforeninger og begravelseskasser.
Såfremt det ønskes, vil vi også bestille blomster, kranse, kirkepynt, solosang, solist, dødsannonce samt arrangere og koordinere mindesamvær efter højtiden.
Som en del af vores service tilbyder vi ofte at lave udlæg for omkostningerne til vores underleverandører, så som gravsten, blomster, trykte salmer, orgel og kor, annoncer, gravsted, kremering, samt udlæg for begravelseshjælp.
Desuden kan du få en huskeliste til diverse afmeldinger, pjecen ”Når nogen dør”, samt børnebogen ”Hvor går man hen, når man går bort?, med tilhørende malebog.
Vi vejleder gerne de efterladte om sorggrupper og de praktiske forhold i forbindelse med bobehandlingen i Skifteretten, hvis det er nødvendigt tilbydes også et gratis møde på én time med en advokat med henblik på afdækning af juridiske problemstillinger.
Vi vil også kunne arrangere udsyngning, når vi henter afdøde, fremvisning i kapel og afholdelse af ceremoni ved borgerlig højtid.
Derudover vil vi være tilstede både før, under og efter højtideligheden, der vil også være mulighed for kørelejlighed for én person i rustvognen dog ej under pandamier.
Hvis afdøde er død i udlandet eller skal begraves/bisættes i udlandet, sørger vi for transport og formalia.
Vi tilbyder døgnservice 365 dage om året og den troværdighed, vi har opbygget gennem flere generationer, er din garanti for en god behandling og at alt bliver som aftalt.
Da alle begravelser og bisættelser er forskellige, vil du altid hos os modtage et gennemarbejdet og gennemsigtigt prisoverslag.
Kontakt os
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lotte Søgaard
Lars Søgaard

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk