Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Valby, Vigerslev og Hvidovre

Valby Begravelsesforretning

Når man lider det tab at miste et menneske, der har stået en nær og som man har holdt meget af, så er det ofte en svær situation at være i. Mange forskellige spørgsmål dukker op og der er meget, man må tage sig af. Hele situationen kan komme til at virke uoverskuelig.

Valby Begravelsesforretning - Vigerslevvej 137, 2500 Valby

I forbindelse med et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds, oplever man ofte en stor følelsesmæssig belastning. Derfor er det vigtigt, at man kan overdrage nogle af alle de praktiske opgaver til nogle professionelle som for eksempel en bedemand. Bedemænd er vant til at håndtere situationen med både respekt og omsorg for dem, der står tilbage.

I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret. Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, der lever op til de kvalitetskrav som ISO 9001 stiller.
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen
I vores familie har vi siden 1924 arbejdet som bedemænd og arrangeret mange begravelser og bisættelser i bl.a. Valby, Vigerslev og Hvidovre. Vi har som bedemænd sørget for begravelser og bisættelser både herhjemme i Danmark, men også i udlandet.

Vores begravelsesforretning i Valby er kendt for at være i stand til at opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset afdødes eller de pårørendes tro eller medlemskab af Folkekirken.

Du har hos os mulighed for at kontakte en bedemand døgnet rundt på 3616 0300, vi er altid til rådighed.

Valby Begravelsesforretning
Lotte & Lars Søgaard
Valby Anchor
Kontakt Valby Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er garanteret en veluddannet bedemand


Valby Begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og på www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 

Kundetilfredshed: 4,9 ud af 5


I forbindelse med vores ISO certificering måles løbende vores kundetilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Valby Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk