Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Valby, Vigerslev og Hvidovre

Vi er din bedemand i Valby

Vær med til at give en smuk afsked til den afdøde. Vi er din lokale bedemand i Valby, Vigerslev og Hvidovre, som altid har fokus på at sørge for en idyllisk og smuk afsked. Vi står klar døgnet rundt til at hjælpe dig med både vejledning og rådgivning, så du i den svære tid efter dødsfaldet kun skal fokusere på det, der er vigtigst. Står du inde med spørgsmål eller andre former for henvendelser, så kan du kontakte os på: 3616 0300.

Din Begravelsesforretning i Valby - Vigerslevvej 137

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder her i Valby Begravelsesforretning, kan du se denne video.
Den beskriver, hvordan et typisk forløb foregår hos os. Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med, og hvorfor er det vigtigt for os at være ISO 9001-certificeret? Vi fortæller også, hvorfor vi i nu fire generationer siden virksomhedens start i 1924 har hjulpet pårørende med at skabe en smuk og minderig afsked med deres kære.
Som din begravelsesforretning i Valby vil vi som sagt gøre alt for at videregive en smuk afsked til den afdøde. Vi har et meget højt fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi er også blevet ISO-certificeret, så du sikres en god begravelse fra os af. Ønsker du at gøre brug af vores services ift. rådgivning, planlægning af begravelse eller bisættelse m.m. så finder du os på adressen: Vigerslevvej 137, 2500 Valby.
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen

Din bedemand i Valby med 100-års erfaring

Vores begravelsesforretning har eksisteret i Danmark siden 1924, hvilket gør at vi har opbygget en stor mængde erfaring inden for alle de opgaver, en bedemand står for - planlæggelse af receptioner, begravelser og bisættelser. Vi har derfor en lang liste af kompetencer, som kommer dig til gode i vores samarbejde Vi er en familie virksomhed gennem flere generationer, som går højt op i at give dig den bedste service i den sværeste tid. 
Valby Anchor
Kontakt Valby Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Som begravelsesforretning i Valby er vi ISO-9001 Certificeret 

Vores afdeling i Valby, såvel som alle vores andre afdelinger spredt rundt omkring i København, er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. De har en række standardkrav for deres medlemmer, som vi overholder - og vi er desuden også ISO 9001-certificeret. Begge disse forhold er med til sikre, at du får den bedst mulige service. På hjemmesiden: www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad en ISO 900-certificering er, og hvilke krav den stiller til bedemænd i Danmark. 

I 2015 blev vores afdelinger ISO 9001-certificeret. Som sagt har dette gjort, at der er visse minimumskrav til vores forretning, hvilket sikrer både dig og den afdøde. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Kundetilfredshed på 4,9 ud af 5

Vi har igennem årene holdt et højt niveau af kundetilfredshed blandt vores kunder, hvilket vi er både stolte over og taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Valby Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk