Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Din bedemand i Værløse

Som din bedemand i Værløse lokalområde har vi været med til at planlægge mange begravelser og bisættelser, siden begravelsesforretningen startede i 1924. Vi går højt op i at være med gennem hele processen for at sikre en smuk afsked til den afdøde og for at være der for de pårørende. Tiden efter et nært dødsfald kan være hård og uoverskuelig, hvorfor det kan være en stor hjælp at have nogen til at bistå med planlægning.
 

Vi er din lokale begravelsesforretning i Værløse - Vi hjælper dig med en smuk afsked!

Har du brug for at vide mere om os, eller står du inde med nogle spørgsmål, så kan vi kontaktes på følgende telefonnummer: 4448 4465

En lokal bedemandsforretning i Værløse - Nørreskovvang 55

I nedenstående video kan du høre mere om, hvordan vi arbejder i
Værløse Begravelsesforretning. Hvordan et forløb hos os typisk foregår.
Hvilke opgaver vi kan hjælpe med. Hvorfor vi har valgt at blive ISO 9001-certificeret. Og hvorfor vi i nu fire generationer har hjulpet pårørende med at skabe en smuk afsked for deres kære.
Vi er en begravelsesforretning i Værløse med mange års erfaring og vi arbejder derfor med øje for høj kvalitet og kundetilfredshed. Er du interesseret i at gøre brug af vores ydelser, deriblandt vores rådgivning, vejledning eller andet, så kan du finde dine lokale bedemand i Værløse på adressen: Nørreskovvang 55, 3500 Værløse.
Kontakt os
"Jeg sad over for Lotte og var fortrolig med hende med det samme. Det var en professionel og menneskelig god oplevelse i en svær stund. Hendes råd og vejledning var en stor støtte hele vejen fra tilrettelæggelsen til den veludførte bisættelse. Billeder og hjertevarme ord var velvalgte og en dejlig støtte. Det blev en blev en god dag med dejlige minder hjulpet af et dybt engageret team, en smuk afsked.
Hans Ole Bøgeholdt Jensen
"jeg har fået en fantastisk behandling af professionelle mennesker, der har håndteret hele processen med stor medmenneskelighed. Når man lægger så vigtig en begivenhed som en bisættelse i andres hænder, har det været vigtigt for os at vide, at bedemændene er certificerede, og derfor vandt til at behandle sorg professionelt og værdigt. Vi har været meget tilfredse og kan mindes en smuk afsked."
Lotus Andersen

Din bedemand i Værløse siden 1924 med 100-års erfaring

Vi har eksisteret som begravelsesforretning siden 1924, hvilket betyder at vi har 100-års erfaring med bl.a. begravelser og bisættelser. Har du brug for hjælp fra en bedemand, så som selve begravelsen eller receptionen efterfølgende? Så hjælper vi gerne. Vi er en familie virksomhed i nu 4. generation, som går højt op i at give dig den bedste service. 
Værløse Anchor
Kontakt Værløse Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4448 4465 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Vi er ISO 9001-certificeret! 

Vores begravelsesforretningen i Værløse er ISO 9001-certificeret, og er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Dette er med til at sikre dig, at vi som virksomhed følger en række standarder og krav inden for bedemandsbranchen. På denne hjemmeside: www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad en ISO 9001-certificering er, og hvilke krav den stiller til bedemænd i Danmark. 

I 2015 blev vores afdelinger ISO 9001-certificeret. Som sagt betyder dette, at vi bliver auditeret hvert år med henblik på at alle krav overholdes. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Begravelsesforretning i Værløse med kundetilfredshed på 4,9 ud af 5!

Vi har igennem årene og siden 2015 modtaget mange kundeanmeldelser, som vi har målt på i forbindelse med ISO 9001-certifikationen. Og vi er både glade for og stolte af, at vores kundetilfredshed ligger på 4,9 ud af 5.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Værløse Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4448 4465 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk