Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Bispebjerg

Din bedemand i Bispebjerg

Vi går op i at give en smuk afsked til den person, man for nyligt har mistet. Det er ofte en besværlig og svær situation at befinde sig i, hvilket kan føre til mange spørgsmål, tvivl m.m. Den sidste afsked er en vigtig affære og det er derfor vigtigt at huske at få sig taget af det hele. 
 
Her står vi klar som din bedemand i Bispebjerg og omegn til at tage os af alle de praktiske sager, så du kun skal fokusere på det, der er vigtigt for dig og dine nærmeste: at sige farvel. Kontakt os døgnet rundt på 3586 8686

Find din bedemand på Nørrebro - Tagensvej 175, 2400 København NV

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder i Bispebjerg Begravelsesforretning, kan du se denne video.
Den beskriver, hvordan et typisk forløb foregår hos os. Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med, og hvorfor har vi valgt at blive ISO 9001-certificeret?
Vi fortæller også, hvorfor vi i nu fire generationer har hjulpet pårørende med at skabe en smuk og minderig afsked med deres kære.

Din bedemand på Bispebjerg

Lige meget hvor tæt dødsfaldet har været på dig, har det en stor betydning at kunne sige farvel til en af sine kæreste. At skulle planlægge en begravelse kan være en stor byrde, som kan lægge sig som et lag oven på den sorg, du i forvejen føler. Det er en af grundene til, at vi er glade for at kunne være behjælpelige over for dig og dine pårørende, og dermed være med til at give en smuk afsked. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra himmel til jord. 
 
Kontakt os
"Dejligt at I sørgede for alt.
Når man sidder med sorgen, kan det være svært at have overblikket.
Her var I gode til at guide og støtte os. I er top professionelle.
"
Linda Westhausen
"Jeg kan på det varmeste anbefale Begravelsesforretningen v/Lotte Søgaard. Fra mit første opkald til Lotte, hvor min mor kort forinden var død, til gennemførsel af en smuk begravelse, blev vi mødt af en varme, imødekommenhed og stor professionalisme, hvilket gjorde at vi følte os oplyste og trygge hele vejen. I var med til at gøre en svær tid nemmere og hjalp os til at klare alt det praktiske på så fin en måde.
Af hjertet tak for jer
❤️"
Lana Westhi Larsen

Med 100-års erfaring er vi din bedemand i Bispebjerg

1924 var året, hvor vi startede vores forretning og siden da har vi arrangeret og stået for planlægningen af en lang række begravelser på Nørrebro og omegn. Vores mange års erfaring og ekspertise gør, at vi har kunnet specialisere os i denne branche og gøre begravelsen eller bisættelsen til en smuk afsked. Lige meget om det er herhjemme i Danmark eller i udlandet. Står du eller den afdøde inde med specielle ønsker til enten begravelse eller bisættelse, så er vi klar til at hjælpe, ligegyldig hvilken tro, den afdøde skulle have haft. Folkekirkens medlemskab er også inkluderet i dette.

Bispebjerg Anchor
Kontakt Bispebjerg Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Ved din bedemand på Nørrebro er du garanteret en veluddannet bedemand!

Bispebjerg Begravelsesforretning er medlem af Danske Bedemænd og på hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad ISO 9001 er og hvad denne certificering indebærer og har af betydning for vores begravelsesforretning. 

Vi har siden 2015 været ISO 9001-certificeret, hvilket er beviset på vores status som veluddannede bedemænd. Vi er og har altid været stolte af at kunne bidrage til de kvalitetskrav, som ISO-certificering indebærer. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Din Bedemand på Nørrebro har en kundetilfredshed på 4,9 ud af 5!

Vores kunders tilfredshed betyder utrolig meget for os. Derfor har vi i forbindelse med vores ISO-certificering siden 2015 løbende målt vores kunders tilfredshed. Vi er glade og stolte over, at vores kundetilfredshed lige nu ligger på 4,9 ud af 5.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Bispebjerg Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk