Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Herlev, Søborg & omegn

En Smuk Afsked - Din bedemand i Søborg, Herlev & omegn

Herlev Begravelsesforretning står som din bedemand i Søborg, Herlev og omegn klar til at hjælpe med alt fra rådgivning til planlægning af både bisættelse og begravelse. Vores fokus ligger på at opfylde jeres ønsker. Har du nogle spørgsmål eller ønsker du vores hjælp til begravelsen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på 4494 8501.

Din begravelsesforretning i Herlev - Mørkhøjvej 139, 2860 Søborg

Du kan også se denne video, hvor vi fortæller lidt om, hvad der driver os i Herlev Begravelsesforretning, og hvad vi kan gøre for dig.
I videoen forklarer vi, hvordan et typisk forløb forgår hos os. Du hører også, hvorfor vi har valgt at blive ISO 9001-certificeret, og hvorfor vi i nu fire generationer har hjulpet pårørende med at skabe en smuk og minderig afsked med deres kære.

Herlev Begravelsesforretning


Som din begravelsesforretning i Søborg sørger vi for at give en smuk afsked til den afdøde. Vi har fokus på kvalitet og dermed også på høj kundetilfredshed. Dette gør, at vores service bliver anset som værende blandt den bedste inden for branchen. Vi hjælper med en række forskellige ydelser, fra planlægning til reception m.m.
 
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen

Din bedemand i Søborg siden 1924 - Knap 100-års erfaring

Om få år runder vi 100-års jubilæum som din lokale bedemand i Søborg og Herlev. Vi har nemlig eksisteret på markedet siden 1924, og har i årenes løb åbnet afdelinger på tværs af København. Vi er en familie virksomhed, som er gået i arv gennem flere generationer, og vi har derfor samlet en masse erfaring på området
Herlev Anchor
Kontakt Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er sikret en veluddannet bedemand i Søborg med certificering! 

Afdelingen i Søborg er selvfølgelig også medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er samtidig ISO 9001-certificeret. På hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad en ISO 9001 er og hvordan den stiller krav til vores begravelsesforretning i Søborg.

I 2015 blev hele alle vores afdelinger ISO 9001-certificeret, hvilket har været med til at stille krav til vores forretning. Disse krav sikrer vores kunder en begravelse, der møder deres behov, ønsker og specifikationer.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

4,9 ud af 5 i vurdering - Netop derfor er vi din bedemand i Søborg & Herlev

Vi er på alle måder stolte over vores fantastiske kundeanmeldelser, som samlet vurderer kvaliteten af vores arbejde til 4,9 ud af 5. Vi har altid fokus på vores kunders tilfredshed og sørger derfor for at holde os opdateret, om der er noget vi skal forbedre eller ændre løbende. 

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk