Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Din lokale Bedemand i Herlev & omegn

Som bedemandsforretning i Herlev sørger vi for at give den smukkeste afsked til den afdøde. Vores mål er at sikre den bedste afsked som muligt – og det gør vi ved at have fokus på kvalitet og høj kundetilfredshed. Vi hjælper gerne med alt fra planlægning af begravelsen, mindesamværet, og kaffe efter begravelsen. Vores fokus er altid på at opfylde både jeres og den afdødes ønsker. 

Din begravelsesforretning i Herlev - Mørkhøjvej 139, 2860 Søborg

Nedenfor kan du se en video, hvor vi fortæller, hvad vi har fokus på i vores begravelsesforretning i Herlev. Her vil du også se, hvad vi kan gøre for dig og dine nærmeste i den svære tid. I videoen forklarer vi også, hvorfor vi har valgt at blive ISO 9001-certificeret og hvorfor vi i fire generationer har hjulpet pårørende med at skabe en både smuk  afsked. Læs mere om ISO 9001-certificering.

Herlev Begravelsesforretning med veluddannet personale


Vi er en begravelsesforretning i Herlev & Søborg med 100 års erfaring. Vi har eksisteret siden 1924 og har løbende åbnet afdelinger på tværs af Sjælland. Vores begravelsesforretning i Herlev er en dansk familievirksomhed, som er gået i arv og nu har familiens fjerde generation med. Vi har på den måde samlet en masse erfaring inden for faget, så vi kan sikre en smuk afsked, når man vælger os.

 
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen

Diplom og eksamineret bedemand i Herlev


Vores bedemandsforretning i Herlev, ligesom alle vores andre afdelinger, er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og er samtidig ISO 9001-certificeret. I 2015 blev alle vores begravelsesforretninger tildelt ISO 9001-certificering. Denne certificering sikrer vores kunder en begravelse, der lever op til deres behov, ønsker og specifikationer.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende gør brug af bedemandsforretninger som har ISO 9001-certificering, da det sikrer kvalificeret assistance.
Herlev Anchor
Kontakt Søborg & Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er sikret en kvalificeret bedemand i Herlev med ISO certificering! 

Afdelingen i Herlev er selvfølgelig også medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. I 2015 blev hele alle vores afdelinger ISO 9001-certificeret, hvilket har været med til at stille krav til vores forretning. Disse krav sikrer vores kunder en begravelse, der møder deres behov, ønsker og specifikationer.

 

Kontakt vores bedemandsforretning i Herlev


Vores bedemandsforretning er beliggende i Herlev, nærmere sagt på Mørkhøjvej 139, 2860 Søborg. Du er meget velkommen til at ringe til os på 4494 8501 eller bruge vores kontaktformular forneden, hvorefter vi vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Søborg & Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk