Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Herlev Begravelsesforretning

Din bedemand i  Søborg, Herlev og omegn

En smuk afsked er et godt minde - vi er din lokale bedemand i Søborg og Herlev.

Herlev Begravelsesforretning - Mørkhøjvej 139, 2860 Søborg

Du kan også se denne video, hvor vi fortæller lidt om, hvad der driver os i Herlev Begravelsesforretning, og hvad vi kan gøre for dig.
I videoen forklarer vi, hvordan et typisk forløb forgår hos os. Du hører også, hvorfor vi har valgt at blive ISO 9001-certificeret, og hvorfor vi i nu fire generationer har hjulpet pårørende med at skabe en smuk og minderig afsked med deres kære.

Herlev Begravelsesforretning


Når man mister et menneske, der står en nær og som man holdt meget af, så er det ofte en svær situation at være i. Der dukker mange forskellige spørgsmål op og der er meget, man skal tage sig af. Det hele kan komme til at virke helt uoverskueligt, hvorfor det kan give rigtig god mening at kontakte os. Vi kan håndtere situationen professionelt og kan give gode råd og vejledning.

Når man oplever et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds, er det ofte en stor følelsesmæssig belastning. Derfor er det vigtigt at kunne videregive alle de praktiske opgaver til nogle professionelle. Vi er vant til at håndtere situationen med både respekt og omhu for de efterladte.
 
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen

Bedemænd i
Herlev og Søborg siden 1924


I vores familie har vi siden 1924 arbejdet som bedemænd i Herlev og har sørget for mange begravelser og bisættelser herhjemme i vores nærområde, som er bl.a. Herlev, Søborg og Gladsaxe. Derudover varetager vi også begravelser og bisættelser i udlandet.

Vores begravelsesforretning er kendt for at være i stand til at opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset afdødes eller pårørendes tro eller medlemskab af Folkekirken. Vi har et rigtig godt kendskab til alle kirker og kapeller i vores nærområde.

Herlev Begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og vi er samtidige eksaminerede bedemænd.
bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.

Vores bedemænd i Søborg og Herlev kan kontaktes døgnet rundt på
4494 8501 - vi er altid til rådighed.

Herlev Begravelsesforretning i Søborg
Lotte & Lars Søgaard
Herlev Anchor
Kontakt Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er garanteret en veluddannet bedemand


I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret. Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, når du kontakter vores begravelsesforretning - der altid lever op til de kvalitetskrav som ISO 9001 stiller.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 

Kundetilfredshed: 4,9 ud af 5


I forbindelse med vores ISO certificering måles løbende vores kundetilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk