Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i Farum

Vi er din bedemand i Farum, nær Furesø


Furesø Begravelsesforretning i Farum har været med til at arrangere mange begravelser og bisættelser igennem årene som din lokale bedemand. Vores primære fokus er altid at sikre en smuk afsked for den afdøde. Ønsker du at vide mere, eller sidder du inde med nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på det følgende telefonnummer: 4499 9910

Din Begravelsesforretning i Farum | Farum Hovedgade 63

I denne video kan du høre mere om, hvordan vi arbejder i Furesø Begravelsesforretning.
Vi har været bedemænd og hjulpet pårørende gennem fire generationer siden 1924. I videoen fortæller vi blandt andet, hvordan et typisk forløb hos os foregår, hvilke opgaver vi kan tage os af for dig, og hvorfor vi har valgt at blive ISO 9001-certificeret.
Vi ligger tæt på centrum, lige på hovedgaden og tæt på Farum Kirke. Vi arbejder altid med professionalitet og service i højsædet, da vi ved, hvor svært det kan være, når man mister et menneske, som står en meget nær. Vi står derfor klar på vores lokation på Farum Hovedgade 63 til at hjælpe dig gennem den svære situation. 
Kontakt os
"Tak for en god, personlig og professionel service.

Det var en utrolig smuk dag og meget behageligt og hyggeligt at tale med og koordinere alle detaljerne med Lotte."
Nina

Din bedemand nær Furesø siden 1924 med 100-års erfaring

Som virksomhed har En Smuk Afsked eksisteret i 100 år. Begravelsesforretningen blev grundlagt i 1924, og er gået i arv fra generation til generation i familien, hvilket har gjort, at vi har opbygget en stor mængde erfaring gennem de mange år. Derfor kan du trygt overlade både begravelse eller bisættelse arrangementer til os. Vi står klar til at hjælpe dig med ønsker, hjælp, vejledning og rådgivning m.m.. 
Furesø Anchor
Kontakt Furesø Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4499 9910 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

ISO 9001-certificeret bedemand i Farum

For at kunne sikre dig den bedste service, som lever op til alle branchestandarder, er vi selvfølgelig ISO 9001-certificeret. Vi er medlem af vores brancheforening Danske Bedemænd, som er med til at stille krav til deres medlemmer og sørge for, at de bliver opfyldt. 
Inde på hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad certificeringen går ud på, og hvilke krav den stiller til os som bedemænd i Danmark. Vi har været certificerede siden 2015. 

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

Kundetilfredshed på 4,9 ud af 5 for begravelse eller bisættelse i Farum

Efter vi modtog vores ISO-certificering, har vi løbende undersøgt vores kunders tilfredshed på baggrund af de krav, som certificeringen stiller. Vi er stolte af at kunne meddele, at vi har en kundetilfredshed på 4,9 ud af 5

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Furesø Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4499 9910 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk