Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Veluddannet bedemand ved Søborg

Som bedemand ved Søborg har vi i over 100 år sørget for at muliggøre en smuk afsked for de afdøde. Siden vores åbning i 1924 har det været vores ansvar at sikre så værdig en afsked som muligt. Vi har stort fokus på kvalitet og dermed også på høj kundetilfredshed. Dette har gjort, at vi har hele 4,9 ud af 5 stjerner baseret på vurderinger fra vores kunder – det er vi utrolig glade for, da dette viser, at vi har kunnet hjælpe de efterladte med at give en smuk afsked til den afdøde.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du vores hjælp til begravelsen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på 4494 8501.

Din begravelsesforretning ved Søborg - Mørkhøjvej 139, 2860 Søborg

Vi har filmet en lille video, som du kan se forneden. I videoen fortæller vi, hvad vi har fokus på i vores begravelsesforretning ved Søborg. I videoen kan du også høre nærmere om, hvorfor alle vores begravelsesforretninger er ISO 9001-certificeret. Vi har igennem fire generationer hjulpet pårørende med at skabe en smuk samt mindeværdig afsked for den afdøde. Læs mere om ISO 9001-certificering

Certificeret lokal bedemandsforretning ved Søborg


I vores begravelsesforretning ved Søborg har vi opnået over 100 års erfaring inden for branchen. Vi har siden 1924 åbnet yderligere bedemandsforretninger rundt omkring på Sjælland, så vi kan tilbyde vores ekspertise til så mange mennesker som muligt. Vi er en familievirksomhed, som er gået i arv, og som nu har fjerde generation, hos os. 
 
Kontakt os
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen

Bedemand ved Søborg med hele 4,9 i vurdering


Vi er rigtig stolte af at have hele 4,9 ud af 5 i vurdering fra vores kunder. Vi bestræber os hver dag på at kunne hjælpe både pårørende samt den afdøde med at opnå et sidste farvel, som lever op til deres ønsker. Ligesom alle vores andre bedemandsforretninger har vores afdeling ved Søborg også en ISO 9001-certificering. Derudover er vi også medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd. Med dette medlemskab sikrer vi vores kunder en begravelse, der møder alle deres behov, ønsker og specifikationer.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende gør brug af bedemandsforretninger, som har ISO 9001-certificering, da det sikrer kvalificeret assistance.
Herlev Anchor
Kontakt Søborg & Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er sikret en veluddannet bedemand i Søborg med certificering! 

Afdelingen i Søborg er selvfølgelig også medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd, og er samtidig ISO 9001-certificeret. På hjemmesiden www.bedemandsinfo.dk har du mulighed for at læse mere om, hvad en ISO 9001 er og hvordan den stiller krav til vores begravelsesforretning i Søborg.

I 2015 blev hele alle vores afdelinger ISO 9001-certificeret, hvilket har været med til at stille krav til vores forretning. Disse krav sikrer vores kunder en begravelse, der møder deres behov, ønsker og specifikationer.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

 

4,9 ud af 5 i vurdering - Netop derfor er vi din bedemand i Søborg

Vi er på alle måder stolte over vores fantastiske kundeanmeldelser, som samlet vurderer kvaliteten af vores arbejde til 4,9 ud af 5. Vi har altid fokus på vores kunders tilfredshed og sørger derfor for at holde os opdateret, om der er noget vi skal forbedre eller ændre løbende. 

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt Søborg & Herlev Begravelsesforretning
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 4494 8501 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk