Vi træffes hele døgnet
Se adresse

ISO

« Tilbage

Din ISO 9001-certificeret bedemand


I vores begravelsesforretning har vi valgt at blive ISO 9001-certificeret.
Det er din garanti for, at vores daglige arbejde lever op til høje kvalitetsstandarder og at du hos os kun møder bedemænd, der enten er uddannede eksaminerede bedemænd eller er under uddannelse til det gennem brancheforeningen Danske Bedemænd.

Det har altid været vores holdning, at vi bedst differentierer os fra andre ved at stille de højest mulige krav til os selv – og dokumentere, at vi gør det.

Vi blev ISO 9001-certificeret i 2015 i samarbejde med brancheorganisationen Danske Bedemænd og kvalitetssikringen har siden været tænkt ind i alle vores rutiner og processer hver dag.

bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificeret bedemænd.
 

Hvad er ISO 9001?


ISO 9001 er en certificering, der dokumenterer, at vi som virksomhed har styr på vores løbende kvalitetssikring – både i alle vores egne interne processer, overfor myndigheder og ikke mindst i vores service til pårørende.

Certificeringen bygger på den såkaldte ISO 9001-model, som er en international anerkendt certificering, der stiller høje kvalitetskrav til os som certificerede.
Udover selve ISO 9001-certificeringen indgår der også krav om opfyldelse af en europæisk standard, der gælder for bedemandsforretninger i Europa, ligesom brancheforeningen Danske Bedemænds etiske retningslinjer også er omfattet.

Alt i alt er vores ISO 9000-certificering din sikkerhed som forbruger for, at de ydelser som du aftaler med os, også lever op til de kvalitetskrav, som stilles.

Forbrugerrådet TÆNK og Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende vælger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.

Kvalitetskontrol

Et væsentligt led i vores certificering er en løbende kvalitetskontrol blandt de familier og pårørende, som har benyttet os. 

Kvalitetskontrollen er afgørende for, at vi fortsat kan være certificeret og leve op til de krav og forventninger, man har til os som bedemænd. Det er derfor af stor betydning, at de udleverede spørgeskemaer returneres til os umiddelbart efter begravelsen. 

Spørgeskemaerne bør altid kunne give et retvisende billede af den service, du som kunde har fået hos os. Gennem din tilbagemelding er du med til at sikre, at andre pårørende også i fremtiden vil kunne få den betjening og vejledning, man som pårørende forventer at modtage.

Hvad betyder det for dig?

Vores absolutte formål med certificeringen er at skabe de bedste rammer for dig som pårørende, så du trygt kan overlade de praktiske opgaver til os. 

Benytter du os, som er certificeret, betyder det bl.a. at:
  • vi er uddannede bedemænd eller under uddannelse
  • vi leverer høj kvalitet i vores service
  • vi løbende kvalitetskontrolleres
  • vi følger branchens etiske regelsæt 100%
  • vi leverer faglig korrekt vejledning
  • vi også udfører de ydelser, som aftales
  • vi overholder den aftalte prisramme
Du kan få mere information om certificerede bedemænd på brancheforeningens Danske Bedemænds hjemmeside. Men du er også velkommen til at kontakte os for spørgsmål.
Kontakt os
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lotte Søgaard
Lars Søgaard

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk