Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Covid19

Vi har mange familier, som retter henvendelse til os om, hvordan de skal forholde sig og hvad kan lade sig gøre i disse tider. Vi følger regeringens og brancheforeningen Danske Bedemænds retningslinjer, som vi løbende bliver opdateret af. Det er derfor svært at give entydige svar, da det som gælder i dag, ikke nødvendigvis gælder i morgen. Vi opfordrer derfor til, at I stadig ringer til os og får svar løbende.
Vi gør meget ud af at skærpe processerne i forbindelse med dødsfald ang. coronavirus. Vi følger derfor rådet med, at vi fortrinsvis holder samtaler over telefonen eller ved videosamtaler. Der er dog altid undtagelsesvis mulighed for personlige samtaler, men dette skal aftales individuelt og bliver vurderet ud fra situationen. Vi håber på forståelse, da det er for at passe på os alle sammen.
De bedste hilsner
Lotte og Lars Søgaard
Besøg sundhedsstyrelsens hjemmeside
Kontakt os
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lotte Søgaard
Lars Søgaard

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk