Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand Hvidovre

Din lokale begravelsesforretning ved Hvidovre

En Smuk Afsked kan også tilbyde at være din bedemand ved Hvidovre. Selvom vores begravelsesforretning på Vigerslevvej 137 ligger i postnummer 2500, hjælper vi naturligvis også pårørende i Hvidovre med at skabe en smuk sidste afsked for deres kære.
 
Når man oplever et dødsfald i den nærmeste familie eller vennekreds, er det ofte en stor følelsesmæssig belastning. Derfor er det vigtigt at kunne videregive alle de praktiske opgaver til nogle professionelle. Med vores mange år i branchen, er vi som begravelsesforretning i Hvidovre vant til at håndtere situationen med både respekt og omhu for de efterladte.

Bedemand i Hvidovre - Vigerslevvej 137, 2500 Valby

Få hjælp fra en bedemand i Hvidovre, Valby og omegn!

 
I 4 generationer og siden 1924 har vores familie hjulpet pårørende med at skabe en smuk og personlig afsked for et menneske, der stod dem nær.
 
Hos os får du en bedemand ved Hvidovre, Valby og omegn, der sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, med omhu og naturligvis med største respekt for, at tiden efter et dødsfald kan være svær og uoverskuelig for mange. Derfor er vores vigtigste arbejde at guide og støtte dig i dine valg, ligesom at vi hjælper dig med det praktiske i forbindelse med dødsfaldet.
 
Se en fyldestgørende liste over de opgaver, vi som din bedemand nær Hvidovre tilbyder at hjælpe dig med her: Praktiske forhold

Din tryghed er, at vi alle er eksaminerede og uddannede bedemænd. Herudover er vi medlem af Brancheforeningen Danske Bedemænd, og det sikrer dig høj kvalitet i rådgivning såvel som støtte og faglighed.

I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret. Dette gør, at du er garanteret en veluddannet bedemand, der lever op til de kvalitetskrav som ISO 9001 stiller.

En begravelsesforretning der har stort kendskab til Hvidovre og omegn
 

Vælger du En Smuk Afsked til at varetage begravelsen eller bisættelsen, får du også en bedemand med stort kendskab til lokalområdet. Det betyder, at vi kender til kirker, kapeller, præster med videre i eller i nærheden af Hvidovre, og på den måde kan vi vejlede dig i dine valg.
Kontakt os
I vores familie har vi siden 1924 arbejdet som bedemænd og arrangeret mange begravelser og bisættelser i bl.a. Valby, Vigerslev og Hvidovre. Vi har som bedemænd sørget for begravelser og bisættelser både herhjemme i Danmark, men også i udlandet.

Vores begravelsesforretning i Hvidovre, Valby og omegn er kendt for at være i stand til at opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske, uanset afdødes eller de pårørendes tro eller medlemskab af Folkekirken.

Du har hos os mulighed for at kontakte en bedemand døgnet rundt på 3616 0300, vi er altid til rådighed.

Valby Begravelsesforretning
Lotte & Lars Søgaard
Hvidovre Anchor
Kontakt bedemand i Hvidovre
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Du er garanteret en veluddannet bedemand i Hvidovre!


Valby Begravelsesforretning er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og på www.bedemandsinfo.dk kan du læse mere om ISO 9001-certificerede bedemænd.

Forbrugerrådet TÆNK & Erhvervsministeriet anbefaler, at pårørende bruger ISO 9001-certificerede bedemænd som sikkerhed for kvalificeret assistance.
 

Kundetilfredshed: 4,9 ud af 5


I forbindelse med vores ISO certificering måles løbende vores kundetilfredshed - Vi har en rigtig flot kundetilfredshed, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Kontakt bedemand i Hvidovre
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3616 0300 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk