Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand

Vi søger endnu en bedemand til vores fantastiske team.

Om jobbet

Bedemand

Vil du være med til at skabe meningsfulde afskedsceremonier og støtte vores kunder i deres sværeste stunder? Hos En Smuk Afsked søger vi en empatisk bedemand til at gå hånd i hånd med vores dedikerede team og sikre, at hvert farvel bliver smukt og værdigt.

 

En Smuk Afsked har en række afdelinger, der dækker Storkøbenhavn samt samarbejdspartnere på Fyn og i Jylland og udland. Virksomheden har gennem tre generationer leveret høj service baseret på tillid og kvalitet siden 1924.

 

Stillingen

Som bedemand er din opgave at hjælpe de efterladte til at få en god oplevelse i en ofte svær tid hvor afskeden med et familiemedlem skal gøres nænsomt og respektfuldt. Derfor skal du være i stand til at forstå og forholde dig til andres følelser samt besidde en god situationsfornemmelse.

 

Arbejdsopgaverne hos En Smuk Afsked er derfor meget varierede og indebærer udover samtaler med de efterladte, også den praktiske del, som b.la. består af koordinering med myndigheder, kirker, begravelsesvæsner, hospitaler, blomsterhandler, aviser.

 

Det er derfor vigtigt og en stor fordel, at du har erfaring med administrativt arbejde og fungerer godt med mange bolde i luften. En Smuk Afsked er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd samt ISO 9000 certificeret og arbejder derfor struktureret og professionelt til glæde for kunderne og kollegaerne hvor der løbende er kvalitetskontrol.

 

Vi arbejder primært som et Team dvs. vi koordinerer og løser en række opgaver sammen, dog skal du kunne også se dig selv arbejde selvstændigt i mødet med de efterladte samt når vi servicerer vores afdelinger i Storkøbenhavn.

 

Hvad tilbyder virksomheden:

Nærværende ledelse, høj trivsel, god tone, højt til loftet, godt humør, respekt og fokus på samarbejde men også individuelle præstationer.

 

Faglig og personlig udvikling, gode lønforhold, gode arbejdsforhold.

 

Du vil blive en del af et stærkt Team bestående af professionelle kollegaer.

 

Du vil få muligheden for at repræsentere en virksomhed med et godt renommé med over 100 års historie og dermed en lang bred erfaring med sig.

 

Er du ikke allerede er eksamineret bedemand, vil du blive oplært i faget i både teori og praksis med henblik på at blive uddannet til eksamineret bedemand. Er du ikke eksamineret bedemand, vil du i oplæringstiden være bedemandsassistent.

 

Kvalifikationer

· Du skal kunne skabe gode relationer og føle ansvar overfor både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

· Du skal have flair for IT og administrativt arbejde.

· Du skal have et godt helbred og en fysik, som gør dig i stand til at håndtere tunge løft.

· Du skal have et mentalt overskud for at kunne bevare roen og overblikket, i en ofte travl hverdag.

· Du har kørekort kategori B uden aktive klip.

· Du skal beherske dansk i skrift og tale og gerne også engelsk.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid.

Du skal være opmærksom på at du på sigt bliver en del af vagtordningen og det betyder deltagelse i weekendarbejde og rådighedsvagter ud fra et vagtskema.

 

Som ansat hos En Smuk Afsked får du fri personbil og fri telefon.

 

Søg jobbet ved at fremsende motiveret ansøgning samt CV til job@ensmukafsked.dk

Ansøgningsfrist mandag d. 5. august 2024 kl. 12.00

Kontakt os
Vi står klar til at hjælpe dig nu på tlf. 3586 8686 hele døgnet rundt, også i weekenden. Du er også meget velkommen til at kontakte os via formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Lotte Søgaard
Lars Søgaard

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk