Vi træffes hele døgnet
Se adresse

Bedemand i København

En smuk afsked er et godt minde

At miste et menneske, der står en meget nær og som man måske har levet sammen med i mange år, er ofte en meget svær situation. Der kommer mange spørgsmål af både praktisk og menneskelig karakter og det hele kan virke meget uoverskueligt.
Bispebjerg
Enghave
Herlev
Værløse
Ballerup/Skovlunde
Furesø
Valby
Ved Uglen
Frederiksberg

Vi gør en forskel for dig


Siden 1924 har vores familie arbejdet som bedemænd i København og været behjælpelig med at bistå ved begravelser og bisættelser både herhjemme, men også i udlandet. Vi er kendt for at kunne opfylde særlige ønsker og sørge for alt det praktiske uanset tro eller medlemskab af Folkekirken.
Læs mere
I 2015 blev vi ISO 9001-certificeret.
Dette gør, at du er garanteret en veluddannet og eksamineret bedemand, der lever op til de kvalitetskrav, som ISO 9001 stiller.
Læs mere
Lotte Søgaard har været enestående. Hun har været så professionel og så omsorgsfuld, som har gjort det så nemt, som muligt, at komme igennem den første svære tid. I har en fantastisk måde at være bedemænd på.
 
Trine Ødemotland
"Tak for de fine billeder fra Lillis bisættelse.

Også et stort TAK for al din hjælp, Jeg følte mig tryg og nærmest båret hele vejen igennem, meget professionelt og fuld af hjertevarme, tak!
"
Søs Moe
"Vi fik anbefalet Lotte Søgaard af en kusine og det har vi aldrig fortrudt!! Lotte favnede vores sårbare situation og havde så meget empati for mig og mine søstre og samtidig med at hun havde bare styr på alt det der skulle gøres. Lotte og hendes team putter så meget hjerte i alt hvad de gør!! Jeg kan varmt anbefale en smuk afsked til andre ❤️"
Lotte Ulrich Petersen
"jeg har fået en fantastisk behandling af professionelle mennesker, der har håndteret hele processen med stor medmenneskelighed. Når man lægger så vigtig en begivenhed som en bisættelse i andres hænder, har det været vigtigt for os at vide, at bedemændene er certificerede, og derfor vandt til at behandle sorg professionelt og værdigt. Vi har været meget tilfredse og kan mindes en smuk afsked."
Lotus Andersen

VÆLG AFDELING


Du kan telefonisk kontakte alle afdelinger døgnet rundt
Bispebjerg
Enghave
Herlev
Værløse
Ballerup/Skovlunde
Furesø
Valby
Ved Uglen
Frederiksberg

En smuk afsked i 4 generationer

Vi har i 4 generationer siden 1924 værdsat at kunne hjælpe pårørende i en svær tid. Min farfar Carl Alfred Bruun nåede at arbejde sammen med min far Aage Bruun siden 1957, indtil Carl døde i 1964.
Læs mere

Kirker og kapeller i vores område


For at gøre det nemt for dig, finder du her et kort og en samlet oversigt over alle kirker og kapeller i vores område.
Find kirker og kapeller

Planlæg din begravelse


Det er en god idé at nedskrive sine personlige ønsker om begravelse eller bisættelse.
Det gør, at dine pårørende ikke kommer i tvivl.
Planlæg din begravelse
Vælg din afdeling

Med afdelinger i hele storkøbenhavn er vi altid i nærheden af dig.
Vælg afdeling
Bispebjerg Begravelsesforretning ApS | Tagensvej 175 | 2400 København NV | Tlf.: 3586 8686 | mail@ensmukafsked.dk